Järjestäjille

Share

suomeksi    på svenska

Vuonna 2017, kun Suomi juhlii satavuotista ja Kimble viisikymmen-vuotista historiaansa, järjestämme Suomi100-ohjelmistoon kuuluvan, Suomi pelaa Kimbleä -turnauksen.

Turnaus on päättynyt. Katso tulokset täältä.


Osakilpailut:

Kutsuimme mukaan kouluja ja kirjastoja, jotka järjestivät turnauksen osakilpailut. Kouluissa järjestettävät kilpailut oli tarkoitettu pääsääntöisesti koulujen omille oppilaille, mutta kirjastoissa turnaukseen saattoi osallistua kuka tahansa.

Kouluille ja kirjastoille toimitettiin tarvittava määrä Kimble-pelejä kilpailun järjestämiseksi, selkeät ohjeet osakilpailun järjestämiseen sekä kattavasti markkinointimateriaalia.

Palkintoina arvomme 10 x pelikirjastoja osallistuneiden koulujen ja kirjastojen kesken. Pelikirjasto kattaa n.10 erilaista peliä, mm. Alias, Piirrä ja Arvaa, Suomi Tietopeli ja Touché -pelit.

Lisäksi jokainen osallistuva koulu tai kirjasto saa lahjaksi ainutlaatuisen Suomi100 Kimble -pelin.

Osakilpailun finalistit palkittiin Kimble-aiheisella palkinnolla, ja kaikki osallistujat pääsivät nauttimaan jännittävästä pelituokiosta.

Semifinaalit:

Semifinaalit järjestetään mukaan lähteneiden maakuntien pääkirjastoissa, jotka palkitaan monipuolisella pelikirjastolla.

Semifinaalin voittaja pääsee mukaan syksyllä järjestettävään, varsinaiseen Suomenmestaruusmittelöön, jossa hän voi voittaa mestaruuden lisäksi 3000€ arvoisen rahapotin. Turnauksen finaali järjestetään Porin päivänä 23.9. Porissa, Kauppakeskus Puuvillan päälavalla. Finalisteille sponsoroidaan edestakaiset juna-/bussiliput Poriin sekä ruokailu.

 


Mukana on yhteensä 93 osakilpailupaikkaa. Katso täältä ketkä olivat mukana ja mistä selviydyttiin finaaliin asti!

Kannattaa myös seurata Kimble.fi facebook-sivua, niin voit osallistua turnauksen ympärillä käytävään keskusteluun ja näet miten turnaus etenee.


Pelikirjaston pelejä ovat mm. nämä pelit!

 


UA-80130246-9