Pelitestissä Kimble Twist

Share

Peliä testasivat jo aikuiset sisarukset puolisoineen sekä toisen parin teini-ikäinen tytär. Ikähaitari 14-50v.

Neljä viidestä testipelaajasta ei ollut erityisen innoissaan pelin alussa, mutta kuinkas kävikään.

Aluksi hämmästeltiin sääntöjä, jotka poikkesivat hieman totutuista.

Kimble Twistissä saa siirtää uuden pelinappulan kentälle, jos pelilaudan reitillä ei ole omia nappuloita, vaan ainoastaan joko kotipesässä tai maalissa. Jos reitillä on jo nappuloita, mukaan tullaan normaalisti kuutosella.

Täähän jouduttaa kummasti peliä, kun radalle pääsee helpommin.

Uutta oli myös erikoisnoppa, joka määrittää mitä osaa pelilaudasta saa pyörittää, keskiosaa vai reitin osaa. Ensin piti kuitenkin liikkua normaalin nopan tahtiin. Mutta halutessaan saattoi jättää myös liikkumatta ja vain pyörittää. Maalialue karkasi usein, kun toinen pelaaja pyöritti pelilaudan keskiosaa. Se kieltämättä sekoitti omia suunnitelmia. Välillä erikoisnopasta tuli pelkkää valkoista ja se oli pettymys, koska kaikki halusivat koko ajan vaan pyörittää.

Pyöritä, pyöritä, PYÖRITÄ!!

EN! Säännöissä luki, että EI OO PAKKO PYÖRITTÄÄ.

Älä huuda” sanoi teini isälleen ja isä puolusteli sen johtuvan siitä, että hän nyt on vaan aivan liian innoissaan. Pelin loppupuolella huuto yltyi entisestään, kun useammalla pelaajalla oli samanaikaisesti mahdollisuus päästä maaliin. Se oli uutta.

ÄLÄ vaan pyöritä!” huudettiin seuraavaksi.

Ykkösruudut olivat haluttuja.

Kun kaikki olivat alun ihmettelyn jälkeen saaneet pelin juonesta kiinni, taktikointi alkoi todenteolla. Ykkösruudut olivat haluttuja, koska niistä pääsi kärkkymään maaleja. Useinmiten maali kuitenkin karkasi. Pohdittiin kannattaako jäädä notkumaan ykkösruutuun, mutta silloinhan joku saattaa syödä sinut. “Helppoa saalista”, totesi joku.

Tää on paljon raastavampaa kuin se normaali Kimble!

Peliä pidettiin paljon jännempänä kuin alkuperäistä. Toisten pelaajien liikkeitä joutui miettimään entistä enemmän ja pelissä tapahtui paljon kohtalokkaampia käänteitä. Pyörivien maalialueiden vuoksi voitto kävi todella lähellä monta kertaa ja pelin kestoa oli aiempaa hankalampi ennakoida.

Kaverille kostamisen houkutus oli yhtä suuri ellei jopa suurempi, sillä toiselle pystyi koko ajan tekemään pientä jäynää. Mutta kinaa ei tullut, sillä kaikilla oli omasta pelimenestyksestä huolimatta nauru herkässä – kunhan vaan sai pyörittää.

Mutku mä en malta odottaa!

MUN VUORO!” kuului komento, kun joku yritti vahingossa kiilata väliin päästäkseen tekemään omaa siirtoaan. Näin kävi useammin kuin kerran.

Oikeesti, täähän on tosi hyvä peli!

Pyörivät pelilaudan osat toivat peliin lisää jännitystä ja tekivät pelaamisesta myös paljon vaikeampaa. Vanhempi sisaruksista totesi, että peli on pakko viedä testattavaksi omalle kaveriporukalle seuraaviin kekkereihin. On kuulemma taatusti hitti siellä! Ja teini-ikäinen tytär tuumasi, että tämä pitää saada joulupukin pussiin ja nikkasi isälleen silmää.


Kimble Twist

Rakastettu peliklassikko on päivitetty uusin jännitystä lisäävin toiminnoin!  Peli sisältää kestävän muovisen pelilaudan sekä pelinappulat. Pelin kulku on vanha tuttu, mutta se sisältää uusia strategisia mahdollisuuksia pyörivän pelilaudan ansiosta!

  • Ikäsuositus: 6+
  • Pelaajia: 2-4
  • Arvioitu kesto: 30+ min

Tuotesivulle

You may also like...

UA-80130246-9