Kimble 50

Share

PUOLI VUOSISATAA SUOMALAISIA PELEJÄ

Suomalainen pelikulttuuri mullistui vuonna 1967, kun Aarne Heljakka päätti aloittaa uudenlaisen lautapelin valmistuksen omakotitalon autotallissa. Kimble onkin vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten rakastamana peliklassikkona, joka riemastuttaa pelaajia edelleen yli ikä-ja sukupolvirajojen.

Porilaisesta perheyrityksestä on 50 vuoden aikana kasvanut kansainvälinen pelitalo, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti nimellä Tactic Games Oy.  Yritys tuottaa uusia lautapelejä sekä digitaalisia sovelluksia niin lapsille, perheille kuin aikuisillekin pelaajille.

50-vuotiaan Kimblen suosio piilee sen yksinkertaisessa mutta koukuttavassa ideassa. Sopivassa suhteessa taktikointia ja tuuria yhdistävä peli sopii kaikenikäisille pelaajille ja sen jännitys vie mukanaan aina uudelleen ja uudelleen. Kimblessä pelaajat klikkaavat vuorollaan Pop-O-Matic -nopansekoitinta ja siirtävät pelinappuloitaan eteenpäin, tavoitteenaan saada kaikki neljä nappulaa omaan maaliinsa.

Kimble on klassikko, joka yhdistää kaikenlaiset perheet ja peliseurueet naurulla ja yhdessäolon ilolla.

 


Juhlaversio

Juhlavuoden kunniaksi julkaisimme Kimblen näköispainoksen vuodelta 1972! Pakkauksen visuaalinen ilme on vuodelta -72 ja peli sisältää alkuperäisen kaltaisen Kimble-laudan vuodelta -67 puunappuloineen ja sääntöineen.

UA-80130246-9