För organisatörerna

Share

suomeksi    på svenska
År 2017, då Finland firar sin hundraåriga, och Kimble sin femtioåriga historia, står Tactic Games som arrangör för Finland spelar Kimble-turneringen, en del av Finland100-programmet.
Turneringen har avslutats. Se finalresultatet här. 


Deltävlingarna:

Vi bjod med skolor och bibliotek för att ordna turneringens deltävlingar. Varje instans som anmälde sig fick ett Kimble Finland100 specialspel i gåva. Skolor och bibliotek försågs också med ett tillräckligt antal Kimblespel för att organisera tävlingen, klara anvisningar och ett brett marknadsföringsmaterial.

Dessutom lottar vi ut 10 stycken spelbibliotek bland alla deltävlingsorganisatörer. I spelblioteket ingår ca. 10 olika spel, inklusive Alias, Rita och gissa, Frågespelet Suomi, och Touché.

Deltävlingens vinnare belönades med Kimble-realaterade priser, och alla deltagare fick njuta av spännande spelstunder!

Semifinalerna:

Semifinalerna organiseras i de landskapsbibliotek som är med i turneringen. Alla dessa landskapsbibliotek får ett eget mångsidigt spelbibliotek.

Semifinalens vinnare får vara med i den egentliga mästerskapstävlingen som ordnas på hösten. Turneringens final ordnas på Björneborgsdagen 23.9 i Björneborg på huvudscenen i köpcentret puuvilla. Tactic står för finalisternas (och för 1 förmyndares för en underårig finalist) tåg- eller bussbiljetter till och från Björneborg, samt mat. I finalen vinner en spelare titeln finsk mästare, och dessutom 3000 euro.

 


Anmälningen är avslutad!

Här kan du se vilka som redan anmält sig!

Det lönar sig att följa med facebook-sidan för Kimble.fi.

Där kan man ta del i diskussionen kring turneringen, och se hur den framskrider.


Spelbiblioteket består av bl.a. dessa spel!

 


UA-80130246-9