För spelarna

Share

Suomeksi     på svenska

År 2017, då Finland firar sin hundraåriga, och Kimble sin femtioåriga historia, står Tactic Games som arrangör för Finland spelar Kimble-turneringen, en del av Finland100-programmet.

Turneringen har avslutats. Se finalresultatet här. 

Kom med och tävla

I tävlingen avgör spelarnas Kimbleskicklighet. Kimble, som sedan 1967 har charmat spelare, passar åt spelare i alla åldrar och erbjuder därför jämlika matcher åt alla, oberoende spelerfarenhet. Man kunde lika väl delta bara för att ha roligt, eller för att målmedvetet sträva efter det finska mästerskapet!

Här kan du se om ditt närbibliotek eller din skola var med!

Deltävlingsvinnarna blev belönade med Kimblerelaterade priser och blir dessutom inbjudna till semifinal i landskapets landskapsbibliotek.

Semifinalsvinnarna blir inbjudna till finalen som äger rum på hösten. Turneringens final ordnas på Björneborgsdagen 23.9 i Björneborg på huvudscenen i köpcentret Puuvilla. Tactic står för finalisternas (och för 1 förmyndares för en underårig finalist) tåg- eller bussbiljetter till och från Björneborg, samt mat. I finalen vinner en spelare titeln finsk mästare, och dessutom 3000 euro.

Turneringsschema

Vem blir nästa finska Kimblemästare? Kom och heja semifinalisterna mot final!

 

Kimble finns också på Facebook!

 

UA-80130246-9